in

42-річна Брітні Спірс вийшла заміж і показалася у весільній сукні

Американська співачка вразила публіку несподіваним визнанням — вона повідомила, що одружилася з самою собою, назвавши цю подію найважливішим кроком у своєму житті.

На своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала ролик, де постала у весільному образі — в атласній білій сукні та з фатою. У відео вона заявила, що стала « дружиною самої себе» і підкреслила, що це рішення — одне з найкращих у її житті.

«День, коли я вийшла заміж за себе… Повертаю це назад, бо це може здатися соромним чи дурним, але я думаю, що це найяскравіша річ, яку я коли-небудь робила», — написала кумир молоді 90-х.

Цей крок викликав хвилю обговорень, оскільки раніше активно поширювалися чутки про те, що співачка може легалізувати стосунки зі своїм бойфрендом Полом Солізом, який раніше працював на неї.

Нагадаємо, що на початку цього року стали відомі подробиці їхнього роману. Також варто відзначити, що у 2023 році Спірс розлучилася зі своїм чоловіком Семом Асгарі. Їхній шлюб, укладений у червні 2022 року, тривав лише рік — у серпні 2023 року вони подали на розлучення, посилаючись на «непримиренні розбіжності», які призвели до краху відносин.

Брітні Спірс та Сем Асгарі

Сам Асгарі, коментуючи розлучення, зазначив, що ніколи не скаже поганого слова про свою колишню дружину.

Читайте також: Купив сина за 10 мільйонів доларів: як у Роналду з’явився Кріштіану-молодший, якому вже виповнилося 14 років

Оля Полякова зізналася, чому її 19-річна донька не повернулася в США на навчання

«Намагаються вдавати, що разом»: Потап та Настя Каменських розлучилися — докази