in

На війні загинула близька людина телеведучої Валентини Хамайко

3 червня стало відомо, що на війні загинув пасинок телеведучої 1+1 Валентини Хамайко. Батько хлопця — чоловік Валентини Андрій Оністрат. Юнака звали Остап, йому за місяць мало виповнитися 22 роки.

Протягом останнього року Остап служив в ЗСУ — службу ніс у небезпечних регіонах нашої країни, які ворог щодня «накриває» з важкого озброєння. Про втрату Андрій Оністрат написав на своїй Facebook-сторінці.

«Коли Остап був маленький, він був дуже обережний. Останнім часом ми часто на ніч говорили про війну, про жертви і він мене питав: «От як там в звичайному житті люди ходять і живуть з думками, що тут на сході гинуть люди?» Як у тата, в мене не було відповіді на це питання. Я не знав, що сказати. Він позавчора вдень шукав танк. Він дуже хотів знищити танк на річницю служби. Ввечері був засмучений, що не вдалося», — згадав Андрій.

Також чоловік розповів, що добре пам’ятає останній візит сина додому. Тоді родина зібралася разом.

«Коли він приїздив додому останній раз, він дуже змінився. Діти обліпили його з усіх боків. Я відчув те, що давно хотів бачити — взаємну любов. Він мужній герой і справжній чоловік», — резюмував чоловік.

Алла Пугачова заборонила продавати замок в підмосковному селі Грязь

Зовсім не змінилася: який вигляд Алла Пугачова мала 45 років тому (фото)