in

«Лежав під пледом і тремтів»: продюсер Винника розповів, як співак втікав з України

Український продюсер Олександр Горбенко, який до початку повномасштабного вторгнення співпрацював з українським артистом Олегом Винником, розкрив шокуючі деталі втечі співака з України.

Днями виконавець вперше за 2,5 роки вийшов на зв’язок із прихильниками та анонсував вихід нової пісні, прем’єра якої запланована на 23 серпня. Як відомо, Винник на початку війни виїхав до Німеччини, де нібито лікувався від рідкісного захворювання, назву якого не став називати. Після звістки про повернення Олега в український шоу-бізнес, Горбенко вирішив розкрити деталі втечі виконавця за кордон в окремому дописі у Фейсбук.

За словами Олександра, вранці 24 лютого зірка разом зі своєю дружиною Таюне виїхали  з Києва та звернулися до нього за допомогою. Тоді рідні Горбенка планували виїзд за кордон. Дізнавшись про це Олег благав дочекатися їх аби разом із ними виїхати з країни.

Винник та Горбенко

«Приїхав із трьома величезними валізами, скромна валіза моєї сім’ї насилу влізла в багажник. Маячня про те, що хтось рятував і кудись вивозив, крім посмішки у мене і моїх близьких не викликає. Моя дружина з дочкою, тещею і домашніми тваринами на власному автомобілі 27 лютого 2024 року перетнула державний кордон України. На задньому сидінні автомобіля між тещею і дочкою, під синім пледиком лежало тремтяче тіло Олежки. Пледик потрібен був для маскування тіла, бо оскаженілий тисячний натовп перед кордоном бив скло і перевертав автомобілі з чоловіками призовного віку.» — поділився Олександр.

Відомо, що в співака в Німеччині є квартира. Діставшись до місця призначення, Олег прихистив рятівників у своїй оселі, але гостинність знаменитості була короткою — вже на 4-й день він виставив доньку, дружину та тещу екс-продюсера за двері.

Винник та Горбенко були близькими друзями

Слова Горбенка підтвердила його дружина, яка й вивозила співака. Також жінка зазначила, що артист весь цей час брехав, заявлявши, що евакуював людей з гарячих точок і виїхав з України 26 лютого.

«Я та сама дружина і можу підписатися під кожним словом. До речі, ця людина в своєму недолугому карколомному інтерв’ю називає датою свого виїзду 26 лютого. Але виїжджали ми 27 лютого. «Я вивозив багато людей»… Посміховисько», – заявила Ніна.

Читайте також: ПОМЕР ЛЕГЕНДАРНИЙ ФРАНЦУЗЬКИЙ АКТОР АЛЕН ДЕЛОН

«У цьому секрет мого довголіття та краси!» — Максим Галкін показав кадри розмови з Аленом Делоном

«Привітайте мене»: Наталка Денисенко показалася в обіймах чоловіка-військового та повідомила приголомшливу новину