in

«Всіх обманює!» — Експродюсер Олега Винника замінив його клоном і показав новий кліп артиста

Експродюсер українського співака Олега Винника Олександр Горбенко, схоже, вирішив замінити артиста клоном та випускати його нові пісні.

Зокрема, на офіційній сторінці виконавця в Instagram з’явився новий кліп. На відео нібито співак виконує нову композицію. Зі спини артист неабияк схожий на Олега Винника, адже має таке ж біляве й довге волосся, утім, протягом усього ролика обличчя співака так і не показали.

«Шоу має тривати», — так підписане нове відео на офіційній сторінці виконавця.

Утім, опублікувати новий ролик Олег Винник не міг. Як артист нещодавно стверджував в інтерв’ю, він не має доступу ані до Instagram, ані до Facebook. За його словами, всі паролі замінив його експродюсер Олександр Горбенко. Винник стверджував, що збирається у правовому полі вирішувати суперечку з колишнім наставником.

До слова, Олександр Горбенко у квітні цього року заявив, що вони припинили співпрацю з Олегом Винником. За декілька днів до цього з офіційних сторінок виконавця почали зникати дописи.

До речі, в тому, що в новому кліпі перед глядачами постає не Олег Винник, переконані й прихильники артиста. Вони впевнені, що це справа рук Олександра Горбенка, тож просять експродюсера виконавця повернути йому сторінку та видалити допис.

  • Це не Олег! Ви що, не бачите? Це Горбенко всіх обманює!
  • Не зрозуміла, що це і для чого. Єдине, що очевидно, цей допис не має стосунку до Олега Винника. Сподіваюся, артист зможе відновити доступ до сторінки!
  • Олександре Горбенку, краще поверни людині доступ до його сторінки, а не публікуй стьоб і не вводи в оману людей…
  • Це не Олег Винник! Голос не схожий!

Нагадаємо, сам Олег Винник нині перебуває в Берліні, в Німеччині, куди виїхав на початку повномасштабної війни.

Гороскоп на 4 липня: Близнюкам — нові горизонти, Скорпіонам — інтуїція

«Щаслива і горда мама» — ексдружина Віталія Кличка показала 18-річного красеня сина, який став випускником