in

Зірка Голлівуду Майкл Дуглас вперше приїхав до Києва і розсекретив, з якою важливою метою

Відомий американський актор, зірка «Основного інстинкту» Майкл Дуглас разом із сином Діланом несподівано приїхав в Україну.

Зірка Голлівуду з перших днів повномасштабного вторгнення засудив злочинні дії Кремля та висловив свою підтримку українцям.

«Зараз чудовий час оцінити, що таке справжня демократія. Я просто дуже пишаюся тим, що зробили люди в цій країні» — заявив актор у 2022 році.

За даними Управління туризму та промоції Київської міської державної адміністрації, Майкл вже встиг відвідати  Михайлівський Золотоверхий монастир, Михайлівську площу та парк «Володимирська гірка», де оглянув краєвиди Дніпра. Також він побував у Андріївській церкві. Фото, на якій Дуглас разом із сином позують в центрі столиці розлетілося Мережею.

Майкл Дуглас з сином в Києві

«Почесний гість був вражений красою архітектури нашого улюбленого міста, а також активно цікавився історичними подіями, які відбувалися у Києві», — прокоментували у КМДА.

Дуглас завітав в Україну з важливою місією — 12 вересня він, як посол доброї волі ООН, візьме участь у Саміті перших леді та джентльменів, який організувала Олена Зеленська.

Майкл Дуглас

Читайте також: ВІРА БРЕЖНЄВА ПІСЛЯ РОЗЛУЧЕННЯ З МЕЛАДЗЕ ЗАКРУТИЛА НОВИЙ РОМАН

Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе закрутила новий роман

На зірку бойовиків боляче дивитись: тяжкохворий Брюс Вілліс змінився до невпізнання