in

«Став батьком, другом та коханим!»: Полякова вперше за довгий час показала фото чоловіка, з яким відзначає ювілей весілля

Епатажна українська співачка Оля Полякова порадувала шанувальників рідкісним спільним фото з чоловіком Вадимом Буряковським.

З початку повномасштабного вторгнення артистка з двома доньками виїхала до Франції, тоді як сам голова сім’ї вступив до столичної тероборони та залишився у Києві. За визнанням Ольги, життя в різних країнах наклало свій відбиток на їхні стосунки, і вона всерйоз замислювалася про розлучення. Коли ж після повернення Полякової в Україну її почали часто бачити у компанії відомого фітнес-тренера , це лише посилило чутки про розлучення.

На щастя, Ользі та Вадиму вдалося знайти компроміс та зберегти сім’ю, незважаючи на різниця характерів та 16-річну різницю у віці — самій Поляковій 45, а Буряковському 61 ​​рік.

Полякова та Буряковський виховують двох дочок

З нагоди 20-річного спільного життя «королева ночі» поділилася свіжим спільним фото з чоловіком і зазначила, що він став для неї «батьком, другом та коханим»

Ну що, 20 років! Мені здавалося, що це неможливо, але він зробив неможливе! Спочатку взяв мене на ручки, а потім навчив ходити та робити все самою. А потім не заважав – лише підтримував та хвалив! Розумію, що це батьківська позиція, але з жінкою, яка була у дитинстві, неможливо інакше! Але я виросла в цьому шлюбі, в коханні та теплі, і стала дорослою, незалежною та самовпевненою! І ми тепер батьки нашим прекрасним дівчаткам, а один одному рідні люди, а ще ми найкращі друзі! Кохання? Так, вона сама — доросла, безпечна, затишна

Оля Полякова и Вадим Буряковский

Вам може бути цікаво: Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе закрутила новий роман

На зірку бойовиків боляче дивитись: тяжкохворий Брюс Вілліс змінився до невпізнання

Спонсорування ЗСУ: сина Юрія Нікуліна перевіряють у РФ