in

«Ще буде кіно у моєму житті»: відома українська акторка поповнила лави ЗСУ

Українська акторка Ріта Бурковська, відома ролями у фільмах «Подружжя ДаДа», «Поміж тіней», «Бачення метелика», поповнила лави ЗСУ.

Зірка сповістила про рішення на своїй сторінці в Інстаграм. 35-річна актриса оприлюднила чорно-біле фото, на кому показалася у військовій формі з собакою серед лісу. У дописі вона зазначила, що з перших днів повномасштабного вторгнення працювала в ЗМІ. Згодом вирішила, що готова взяти більшу відповідальність на себе та стати на захист України. Підштовхнули її до цього слова керівниці медичної служби Третьої штурмової бригади Вікторії Ковач.

«Не знаю, що принесе мені моє рішення, але точно знаю, що в цей історичний час, це єдино правильне рішення і я рада, що нарешті його прийняла і маю честь служити серед кращих. Мені теж дуже хочеться зніматись в кіно, тусуватись, займатись своїми справами, але зараз це не дуже на часі. Я впевнена, що ще буде кіно у моєму житті й люди, які мені близькі по цінностях і історії яких мене торкнуть і інших теж. Хочеться бути з тими, хто себе не жаліє і здатний бути в реальності й з нею працювати. Ну і з тими, хто мене винесе після всього», — зізналася Ріта.

Ріта Бурковська

Підписники в коментарях підтримали актрису з її свідомим вибором:

  • Пишаюсь тобою 🔥
  • Дякую за вибір 🫂 дай Боже! Хай легко тече дорога.
  • Молодець Ріта !
  • 🫡🫡🫡 вітаю з прийняттям цього складного рішення! Ласкаво просимо 🫂🙏
  • Ріто, дякую! І обіймаю🫂 Бережи себе ❤️

Читайте також: ЗІРКА СЕРІАЛУ «СВАТИ» ВАГІТНА ВДРУГЕ

Новий етап у кар’єрі: Лілія Ребрик показала досягнення доньки у бальних танцях

У Росії осквернили могилу путініста Маслякова