in

«Їм неймовірно пощастило!» — близька подруга про те, як змінилося життя Могилевської та її прийомних дочок

Відома українська письменниця Ольга Навроцька висловилася про те, як змінилося життя її подруги, Наталії Могилевської, після того, як у її родині з’явилися одразу дві доньки.

50-річна Навроцька , яка вже 15 років живе у цивільному шлюбі з музикантом Олегом «Фаготом» Михайлютою, не прагне офіційного оформлення їхніх стосунків. Також жінка зізналася, що колись вони з Олегом намагалися стати батьками, проте завагітніти їй не вдалося. Ольга сприйняла це як свого роду знак того, що вона не готова дати життя та взяти на себе відповідальність за іншу людину.

У той же час Навроцька із захопленням відзначила, як разюче змінилася її подруга Наталія Могилевська після того, як вона зважилася взяти до своєї родини одразу двох дочок. «Наташа цього хотіла, вона це здобула. Вона у цьому розквітла неймовірно просто! Я люблю дивитися ці всі її Stories. Це чудово!.. Взяти на себе таку відповідальність, полюбити і дати їм стільки, скільки вона дає, – їм так пощастило цим дітям. Неймовірно просто», – сказала Ольга Навроцька.

Нагадаємо, напередодні Нового 2024 року Наталія Могилевська зізналася, що стала мамою двох рідних сестричок — Мішель та Софії. Нещодавно старша дочка зворушила зверненням до мами у її День народження.

У Росії осквернили могилу путініста Маслякова

«Давно не був»: Анатолій Анатоліч виїхав за кордон й розсекретив причину