in

Аліна Гросу неочікувано отримала дипломатичну посаду в Нью-Йорку — реакція МЗС

Днями українська співачка Аліна Гросу зізналася, що їй поручили офіційно представляти українську культуру в США.

Артистка повідомила, що для неї це велика честь. Зірка вже стала почесним гостем на так званій вечері з мером Нью-Йорка, де було присутньо чимало високопоставлених та впливових людей.

Аліна Гросу

«Для мене це честь. Працюю і надалі заради того, щоб гідно представити Україну у світі. Радію, що отримала таку поважну місію саме після презентації мого нового україномовного альбому на концерті в Америці. Мені приємно, що відзначили мою роботу саме у такий спосіб», — розповіла Гросу.

Втім, реакція МЗС шокувала прихильників знаменитості. Представник міністерства Георгій Тихий назвав це нісенітницею та повідомив, що Гросу не обіймає жодних посад в США.

«Чесно, є чим зайнятися зараз у Нью-Йорку, крім спростування нісенітниці. Але оскільки розлетілося всюди, то ось. З огляду на резонанс цієї інформації у ЗМІ, мусимо офіційно роз’яснити, що Аліна Гросу не перебуває на жодних штатних чи позаштатних посадах у системі органів дипломатичної служби України щодо виконання дипломатичних або консульських функцій«, — заявив Тихий.

Георгій Тихий

Читайте також: «Давно не був»: Анатолій Анатоліч виїхав за кордон й розсекретив причину

«Давно не був»: Анатолій Анатоліч виїхав за кордон й розсекретив причину

Випадково «спалився»: у Мережі показали фотографії квартири Олега Винника у Німеччині