in

NK в ультракороткому міні виступила в Одесі на другий день після Дня жалоби

Популярна українська виконавиця Настя Каменських, яка під час повномасштабного вторгнення активно почала розвивати кар’єру за кордном, повернулася в Україну.

11 жовтня в Одесі оголосили День жалоби за загиблими внаслідок ракетного удару росіян по Одеському району 9 липня. В цей день артистка мала виступити в одному з місцевих ресторанів, але організатори прийняли рішення перенести виступ NK на 12 жовтня.

«У зв’язку з масованими обстрілами в Одесі та жертвами серед містян, 11 жовтня оголошено Днем жалоби. З поваги до всіх, кого торкнулася ця трагедія, ми прийняли рішення перенести концерт на 12 жовтня. На нашій сцені виступить улюблена NK, яка разом з нами розділяє розуміння того, що зараз час для підтримки та солідарності».- повідомили організатори.

Настя Каменських в Одесі

Вже 13 жовтня на своїй сторінці в Інстаграм Каменських оприлюднила відеозвіт з виступу. Співачка постала перед гостями в звабливій ультракороткій сукні з глибоким вирізом в зоні декольте. Свій сексуальний лук Настя завершила чорними ботфортами та розпущеним волоссям.

«Завжди неймовірна Одеса! Незважаючи ні на що, нам з вами все-таки вдалося провести цей вечір разом! Концерти сьогодні – це більше, ніж просто музика, це можливість відчути підтримку, єдність, любов і нашу непереможність. Дякую кожному з вас за ту шалено теплу атмосферу, що панувала вчора. Вірю, що незабаром побачимось знову.» — написала артистка в своєму фотоблогу.

Однак, деякі українці обурилися виступом Каменських на другий день після Дня жалоби:

  • Не 11, так 12, а що змінюється? За один день типу встигнемо погорювати, а потім юхууу танці? Маячня. Скасувати все н*хрен, обійдемося без її пісень.
  • Ну так хоча б перенесли трохи на потім, ну блін 12, день жалоби, на день перенесли, якось у зв’язку з останніми новинами не до веселощів
  • Кому концерти … кому війна … саме час для веселощів
  • Сьогодні похорон, завтра гуляємо

Читайте також: «Татова любов»: Юрій Горбунов показався зі старшим сином від Осадчої і приголомшив їхньою схожістю

Затишок у дощову погоду: Лілія Ребрик показала як починається вихідний у її домі

Полуничний зефір з лимоном без желатину