in

Ще той ловелас: Ігор Кондратюк зізнався зі скількома жінками крутив роман, маючи дружину

Ігор дуже значуща людина в українському шоу-бізнесі, так було завжди.

Він дуже вимогливий, вибагливий, до нього буває складно знайти підхід та згоду. Кондратюк став зіркою шоу “Караоке на Майдані”, яке йшло на телебаченні багато років та давало можливість молодим артистам заявити про себе. Ігор був незмінним ведучим цього проєкту та завжди відчував в кому є справжній талант. Найяскравішим прикладом його продюсування артист Віталій Козловський. Але згодом їхні стосунки перетворилися з робочих на ворожнечі.

Та ось з жінками в Ігоря складаються стосунки більш гладко, наприклад, чоловікові постійно приписують романи з різними відомими жінками. Однією з них стала учасниця “Х-фактору” Аіда Ніколайчук. Дівчина прийшла на проєкт аби заявити до себе, і Кондратюк дуже сильно почав підтримувати дівчину, тому, глядачі та інші учасники шоу думали, що у них є романтичні відносини. Та насправді, Ігор лише підтримував та намагався допомогти витягнути Аіду на велику сцену.

Далі чоловікові почали приписувати роман з досить відомою телеведучою СТБ Оксаною Марченко. З телеекранів здавалося, що між ними завжди бігає якась іскра. Тому що спілкування у них було нестандартним та досить теплим. Їхні жарти, спілкування та навіть доторки рівним рахунком нічого не означали для них самих. Проте оточення було просто впевнено, що в Оксани та Ігоря був роман. Та згодом колеги сильно посварилися, і це стало жирною крапкою, яка розірвала всі нормальні стосунки між ним та Марченко.

А ось єдиною правдивою історією кохання Ігоря стала історія з його дружиною Олександрою Городецькою. Ця жінка полонила серце продюсера та стала єдиним коханням у житті Кондратюка. Жінка Кондратюка взагалі не пов’язана з шоу-бізнесом. У молодості вона працювала бухгалтеркою, а зараз обіймає посаду фінансового директора. У стосунках Олександри та Ігоря панує неймовірна довіра та любов. Тому, коли її чоловікові приписують романи з молодими дівчатами, жінка реагує абсолютно спокійно. До того ж подружжя виховує разом трьох дорослих дітей.

«Не так страшні московські воші, як українські гниди» — телеканал СТБ потрапив у гучний скандал, замаскувавши російського актора на українського

“Ніхто нас не перевершив” — Ольга Сумська розповіла про зраду та як чоловік застукав її «на гарячому»