in

Український співак MЕLOVIN повідомив, що втратив рідних людей на війні

Переможець шостого сезону вокального шоу «Х-фактор» MÉLOVIN, справжнє ім’я якого Костянтин Бочаров, розповів про втрату близьких людей у російсько-українській війні.

З початком повномасштабного вторгнення більша кількість українців стала на захист своєї Батьківщини. Майже в кожній родині є рідні та близькі, які борються з російською агресією. Деякі з них мужньо виконують свій обов’язок, а дехто — віддав своє життя за свободу. Про болючу втрату у родині повідомив і MÉLOVIN.

«Більше вони мені не посміхнуться», — з сумом на очах зізнався співак.

Також артист розповів, як справляється з негативною критикою в свою адресу, через те, що перебуває в тилу, а не воює на фронті.

«Коли мені щось закидають «Чому ти не на фронті?», я не реагую. Що мені робити? Сваритися в коментарях з цими людьми? Не хочу. Можливо, їм також важко, може вони теж когось втратили на фронті. Всі травмовані. Ти просто або ставишся до людей позитивно, або захлинаєшся у своєму негативі», — заявив переможець другого сезону гіпершоу «Маска»

Фото https://www.instagram.com/melovin_official

Також співак чесно зізнався, що боїться йти добровольцем на фронт, але повістку ще не отримував, хоч і перебуває на військовому обліку.

Читайте також: Вєрка Сердючка влаштувала грандіозне шоу в Амстердамі: публіка вигукувала «Слава Україні!»

Вєрка Сердючка влаштувала грандіозне шоу в Амстердамі: публіка вигукувала «Слава Україні!»

Анна Трінчер продемонструвала свою звабливу фігуру у відвертому купальнику на заході сонця в Танзанії