in

Правоохоронці затримали зірку «Х-фактора» Андрія Мацевко, який понад два роки був у розшуку

Патрульна поліція Івано-Франківська затримала 38-річного зірку вокального шоу «Х-фактор» Андрія Мацевко, який понад два роки перебував у розшуку.

Як повідомили правоохоронні органи, 7 січня увагу патрульних привернув підозрілий чоловік, який намагався уникнути зустрічі з поліцією і кинувся втікати, але був затриманий. Як згодом стало відомо, затриманим виявився відомий співак, який прославився понад 10 років тому, коли брав участь на вокальному шоу «Х-фактор». Йому не вдалося підкорити своїми вокальними здібностями журі, але глядачам він сподобався. І, згодом, його стали запрошувати на приватні вечірки.

«При встановленні особи було встановлено, що 38-річний чоловік перебуває в активному розшуку Шевченківським управлінням поліції ГУНП в місті Київ як особа, яка переховується від органів досудового розслідування», — говориться в повідомленні.

Затриманий Андрій Мацевко

Ймовірно, що Мацевко перебуває у розшуку після скандальної історії, яка сталася з ним у липні 2021 року. В той момент йому висунули звинуваченні у підробленні документів, адже ЗМІ повідомило, що його зловили в столичному метро, коли той намагався використати фальшиве пенсійне посвідчення аби проїхати громадським транспортом. Артист зізнався, що документи йому дав його товариш, який займається підробкою документів і мало того, сам Мацевко знав про це.

Андрій Мацевко під час затримання у 2021 році

Останній час Андрій жив на Івано-Франківщині в селі Сваричі в батьківському будинку разом із матір’ю та старшим братом. Односельчани відгукуються про нього позитивними думками, але зауважили, що артист живе відлюдкувато: вранці, як поїде десь на своєму ровері, то лише ввечері повернеться.

Читайте також: «Втратила майже все» — відомий режисер, який співпрацював з Пугачовою, назвав справжню причину, через яку вона виїхала з Росії

«Міф про ніжного і сильного розвіявся» — відомий режисер пояснив, чому Винник вже не повернеться на українську сцену

Працює на росТБ та підігрує пропаганді: відомий ведучий з Донецька, який закликав українців до єдності, виявився зрадником