in

Звинувачення в педофілії, підробка пенсійного та феєричне повернення: як склалася доля зірки «Х-фактора» Андрія Мацевко

Телепрограма «Х-Фактор» здобула широку популярність не лише завдяки народженню нових талантів, а й неординарним виступам артистів, які компенсують відсутність задатків самовпевненістю та наполегливістю.

Саме таким запам’ятався глядачам самородок із Івано-Франківської області Андрій Мацевко, котрий тричі намагався підкорити суддів своїм виконанням. Вперше він вийшов на сцену талант-шоу понад десять років тому з композицією «Ой, чиє ж то жито?». Незважаючи на підтримку глядачів, яких розсмішила манера співу гуцула, судді поставилися до його спроби скептично та попрощалися з конкурсантом.

Вже в 2011 році 24-річний Андрій знову випробував удачу, і на нього чекало фіаско. Пісні «Загребелля» та «Ти ж мене підманула» викликали лише глузування у Влада Ями, Слави та Ігоря Кондратюка. Вже за лаштунками Мацевко висловив думку, що журі бояться його перемоги та пообіцяв повернутися.

Андрій Мацевко не тягнув із виконанням обіцяного та повернувся на сцену «Х-Фактора» того ж року. Цього разу він випробував себе в ролі виконавця ліричної пісні «Сіла птаха», однак і цього разу успіх йому не посміхнувся.

Після цього він відкинув ідею перемогти у «Х-факторі», проте його ім’я знову пролунало на телебаченні. Цього разу через неприємний скандал, коли невдалий артист познайомився в інтернеті і призначив зустріч із 14-річним хлопчиком із Луцька. На обумовленому місці на Андрія вже чекали активісти, які передали чоловіка в поліцію з підозрою в педофілії.

На своє виправдання Мацевко стверджував, що не мав злого наміру, а метою зустрічі з хлопцем було лише звичайне спілкування, оскільки він не хотів залишатися вдома сам. Справу незабаром закрили через відсутність складу злочину. Три роки тому зірка «Х-Фактора» було затримано вже у столиці під час спроби скористатися підробленим пенсійним посвідченням у метро.

2021-го року Андрій Мацевко повернувся до вітчизняного шоу-бізнесу з авторськими піснями «Ровер їде» та «Пляцкі». Невигадливі кліпи сподобалися глядачам — загалом їх подивилися понад півтора мільйони людей.

«Ви серйозно?! Скажіть це тим, хто на передовій!» — Сопонару гнівно відчитала тих, хто втомився від війни

«Вдало приховує особисте життя»: блогер розповів про новий роман Тіни Кароль