in

«Ще не вмерла Україна» — росіяни завзязто заспівали пісню Сердючки у місцевому караоке-клубі

Verka Serduchka during the grand final for the Eurovision Song Contest final at the M&S Bank Arena in Liverpool. Picture date: Saturday May 13, 2023. (Photo by Aaron Chown/PA Images via Getty Images)

У Краснодарі (РФ) «запалювали» під пісню Вєрки Сердючки «Ще не вмерла Україна» у місцевому караоке-клубі. Триває перевірка поліції.

Як повідомляє Телеграм-канал SHOT, екстремально скоротати вечір вирішили відвідувачі караоке-клубу «Ля Мажор». Компанія завзято горланила «Ще не вмерла Україна» й танцювала.

Згодом у караоке-клубі заявили, що звукорежисер увімкнув пісню Сердючки «на автоматі».

«Ми принципово в клубі не даємо гостям співати пісні українською мовою. З піснею «Гулянка» Вєрки Сердючки звукорежисер не встиг зорієнтуватися, оскільки всі куплети співаються російською і за текстом вони нейтральні. Як тільки пролунав приспів українською з неприпустимим змістом, пісня була зупинено. Наш звукорежисер підробляє на весіллях, де цю пісню постійно співають уже 20 років, тож на автоматі її увімкнув», — пояснили у закладі.

Більше Сердючку у «Ля мажорі» пообіцяли не включати.

«Вампірський макіяж» — російська акторка Вікторія Боня вже «по традиції» зганьбилась на Каннському кінофестивалі

Російська пропагандистка Симоньян злякалась отриманої «бандеролі з вибухівкою», а насправді в ній виявилась с*екс-іграшка з AliExpress