in

Аліна Гросу розсекретила інформацію про особисте життя і те, в яких відносинах перебуває з російським актором Романом Полянським

Відома українська співачка Аліна Гросу після початку повномасштабної війни в Україні зіштовхнулася з дуже непростою ситуацією. Хоча артистка відкрила свої двері для біженців, власноруч їх годувала та робила усе можливе, аби наблизити перемогу, на неї падала тінь громадянства її обранця.

Аліна Гросу засвітилася з іншим чоловіком
Аліна Гросу вперше зізналася, що не самотня

Так, бойфренд Аліни Гросу Роман Полянський був росіянином, який тривалий час працював як на батьківщині, так і в Україні.

Аліна Гросу вперше зізналася, що не самотня

Пройшло вельми багато часу, перш ніж користувачі мережі звернули свою увагу на те, що обранець Аліни досі нічого не говорить про війну та агресію проти їхньої країни.

Врешті-решт, співачці почали ставити незручні запитання, але Аліна не поспішала на них відповідати. Павло Зібров заявив, нібито Роман насправді підтримує саме Україну, але не може собі дозволити висловити свою позицію вголос.

Також шанувальники підозрювали, що Гросу вже давно не разом з актором. Аліна не підтверджувала даних чуток, але раптом до мережі потрапили фотографії, з яких стало зрозуміло: Роман Полянський знаходився не в Україні, а в Москві. А тим часом Аліна Гросу рушила до Сполучених Штатів Америки і заявила, що шкодує про те, що зробила цей роман публічним.

Аліна Гросу вперше зізналася, що не самотня

З цього користувачі зробили висновок про кінець зіркових стосунків. З тих пір Аліна встигла повчитися в Каліфорнії, а також пройти реабілітацію в Індії. Нещодавно один з підписників поцікавився, чи самотня на даний момент Аліна, і на диво, співачка заявила, що не самотня. Втім, виконавиця утрималася від додаткової інформації.

Світлана Лобода позувала в тісному корсеті, який перетиснув пишні груди співачки

“Будь обережна, за тобою стежать” — Лесю Нікітюк в Харкові налякали до сліз