in

Світлана Лобода позувала в тісному корсеті, який перетиснув пишні груди співачки

Популярна українська співачка Світлана Лобода, як і більшість українців, від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну зазнала сильних внутрішніх змін.

21 лютого 40-річна виконавиця поділилася новим селфі-знімком, який не схожий на її колишні фото, та й зовнішній вигляд знаменитості залишає бажати кращого. Українка позувала, прикривши частину обличчя розпущеним волоссям, представивши погруддя крупним планом. Розпатлані локони приховали частину декольте праворуч, а ось ліві груди ледь не вивалися з чорної кофти. На шиї у неї красувалося золоте кольє у вигляді квітки.

У соціальних мережах знаменитість часто виставляє на показ відверті фото з широкими роздумами на душевні теми. Практично цілий рік артистка була занурена в себе, свою творчість і загальну трагедію. Декілька днів тому Loboda оголосила, що закінчила роботу над новим альбомом і тепер з легкістю готова вирушати в гастрольний тур. Зважаючи на все, перш за все їй потрібно вдихнути свіжого повітря і набратися сил.

Фото: lobodaofficial / Instagram

22-річна чемпіонка світу Дар’я Білодід спокусила у міні-сукні з відвертим декольте

Аліна Гросу розсекретила інформацію про особисте життя і те, в яких відносинах перебуває з російським актором Романом Полянським