in

Відверте зізнання Мішиної: чому Ксенія заборонила сину бачитись з батьком та що стало причиною розриву відносин з Олександром Еллертом

Ксенія Мішина – гарна й успішна актриса. Та чомусь в особистому житті їй не таланить. З татусем свого сина Платона давно не спілкується. З коханим, якого зустріла на шоу «Холостячка», теж не склалося.

Зіркові учасники шоу “Танці з зірками” частенько закохуються у своїх партнерів. Якщо до шлюбу справа й не доходить, то романтичні стосунки забезпечені. Ксенія Мішина провела на паркеті багато часу, адже дійшла з Женею Котом до фіналу і навіть здобула жаданий переможний кубок. Але жодних чуток про кохання між партнерами не надходило.

А от в іншому шоу “Холостячка”, де актриса мала обирати партнера серед 16 молодиків, начебто попервах усе склалося. У фіналі переміг Олександр Еллерт. Глядачі каналу СТБ, що з завмиранням серця споглядали за відносинами учасників проєкту, сподівалися, що невдовзі після фіналу Ксенія й Олександр оголосять дату весілля. Та любовна ідилія кохала менш як рік – молодята розсталися влітку 2021 року. Гуморист й словом не прохопився про причини припинення стосунків. Згодом стало відомо, що Еллерт подався за кордон. У мережі з’явилися фото його перебування в Штатах.

Чим займається чоловік за океаном, він особливо не розповідав. Виклав сторіз зі спортзали і більше нічого. Стало зрозуміло, що 15-річну доньку від першої дружини татусь із собою у поїздку не взяв. Ксенія добре ставилася до дівчини, а та своєю чергою подружилася з Платоном. Вони навіть вчотирьох їздили на відпочинок.

Ксенія скаржиться, що її дістали питання про колишнього, якого хоче забути немов страшний сон. Подробиць цього роману зірка не розкриває, зауваживши, що намагалася дозволити Платону бачиться з батьком, але переконалася згодом, що це була погана ідея.

Тепер тато й син не спілкуються. Мішина вважає, що Платона слід тримати якомога далі від цього чоловіка, щоб дитина росла “ментально здоровою”.

Дзідзьо шокував відео, на якому ледь не відрубав собі ноги сокирою

«З Вами все гаразд?» — Ольга Сумська своїм новим фото схвилювала підписників