in

«Більше не самотній» — комік із «Ліги сміху» вперше засвітився сі своєю обраницею із України

Актор та гуморист Іван Люлєнов розсекретив, що більше не самотній.

Комік зустрічається з українською танцівницею Єлизаветою Кравченко. Це пара розсекретила на своїх сторінках в Instagram. Зокрема, вони опублікували спільні чорно-білі світлини, якими ж і підтвердили стосунки.

Так, закохані влаштували романтичний фотосет. Пара позувала перед об’єктивом фотокамери у чорних вбраннях. Ліза обрала елегантну сукню та жакет, а Іван гольф та брюки.

Закохані вирішили особливо не підписувати знімки, а лише додали прапори Молдови, звідки родом Люленов, та України, а також червоне сердечко.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Иван Люленов (@ivanliulenov)

Іван Люленов прославився, коли брав участь в українських проєктах, зокрема «Ліга сміху» та «Танці з зірками». Коли в Україні розпочалася повномасштабна війна, гуморист допомагав біженцям у Кишиневі, а також виступав на благодійних концертах.

«Мене злило це на початку війни!» — Віталій Козловський зізнався, що думає про чоловіків, які перебуваюь за кордоном, в тому числі і Влад Яма

«Такого ще не було за всю мою гастрольну кар’єру!» — Анна Трінчер опинилась в курйозній ситуації в Польщі за годину до концерту