in

«Мене злило це на початку війни!» — Віталій Козловський зізнався, що думає про чоловіків, які перебуваюь за кордоном, в тому числі і Влад Яма

Український виконавець Віталій Козловський розповів, як ставиться до чоловіків, які під час війни виїхали за кордон, а також вступився за танцівника Влада Яму.

Зокрема, співак зізнався, що спочатку він засуджував чоловіків-артистів, які на початку війни в Україні перебували за кордоном та не повернулися. Утім, згодом він змінив свою думку, адже зрозумів кожен реагує на страх по-різному.

«Мене злило це на початку війни. Перші пів року війни мене це дуже обурювало. Це для мене було незрозумілим моментом. Люди, які на перший погляд здавалися авторитетними, взяли та втекли. Але я сьогодні їх не засуджую і не маю права на це. Це неправильно, що колись навіть у своїй голові це робив. Кожен страх війни переживає по-своєму», — прокоментував Козловський в інтерв’ю проєкту «Зірковий».

Виконавець також став на захист хореографа Влада Ями. За словами Віталія, він не знає всіх нюансів, але переконаний, що були причини, через які танцівник у перші дні війни виїхав до США.

«Влад Яма – він чоловік, у якого є сім’я, дитина. Тут питання, як забезпечувати свою сім’ю. Мабуть, у нього є якісь переживання. Він же годувальник у сім’ї. Я не знаю всіх нюансів», — наголосив артист.

Зазначимо, Влад Яма на початку повномасштабної війни з родиною переїхав до США. За це хореографу неодноразово у соцмережах прилітав хейт. Утім, чимало хто підтримує Яму. Зокрема, нещодавно на його захист став актор Тарас Цимбалюк, який порадив краще звернути увагу на те, скільки хореограф робить за кордоном для України.

Даша Астаф’єва не перестає дивувати українців! Нова професія, якою розпочала займатись співачка!

«Більше не самотній» — комік із «Ліги сміху» вперше засвітився сі своєю обраницею із України