in

«Вплинуло, всплинуло» — співак Віталій Козловський зізнався, що його мама має «неоднозначну» позицію щодо війни в Україні

Український співак Віталій Козловський розповів про спілкування зі своєю мамою Тетяною, яка мешкає в Італії.

У програмі «Слава+» виконавець поділився, що його мама намагається оминати з ним тему повномасштабної війни. Як пояснив Козловський, російське телебачення, яке активно транслюють в Італії, на жаль, вплинуло і на його маму теж:

«Вплинуло, всплинуло. Тому вона зі мною теми мови, війни… Це я завжди підіймав, я завжди про них говорю. А вона завжди про них мовчить. Тому, яка в неї позиція, я можу лише здогадуватися. Я думаю, що там десь «не все так однозначно», — приголомшив Козловський.

Артист додав, що місяць тому його мама приїжджала до України, але вона не застала повітряних тривог та обстрілів російськими окупантами. Також Козловський поділився, що з ним мама говорить українською:

«Можна було б з нею про це говорити. Але про що говорити, якщо вона побула тут тиждень і далі знов поїхала в своє життя там. Вона не застала страшних моментів. У мене мама, вона така, російськомовна людина. Вона приїжджала десь місяць тому до України на тиждень. І декілька разів, я не знаю, чи то вона мене перевіряла, чи то забувши, переходила на російську, я їй одразу казав: «Мамо, давай перейди будь ласка на українську. Ми ж говоримо українською тут». І вона: «Добре, добре», — додав співак.

Нагадаємо, раніше Віталій Козловський відверто розповів, що готовий стати батьком. Артист живе зі своєю обраницею і вони намагалися зачати дитину, але спроби на жаль, поки що марні.

Президент України зізнався, чому не задоволений, що Євробачення відбувається у Великій Британії

«Чому йому не підходити?» — Лайма Вайкуле пояснила, чому Пєсков поцілував Пугачовій руки