in

Українська співачка Віра Брежнєва та її чоловік-композитор Костянтин Меладзе виставили на продаж свій елітний особняк в Росії

Українська співачка Віра Брежнєва та її чоловік-композитор Костянтин Меладзе покинули Росії одразу після повномасштабного вторгнення в Україну, однак свій розкішний будинок на продаж виставили не так давно. Раніше подружжя планувало здавати його в оренду, однак швидко передумало.

Про це повідомили російські пропагандистські ЗМІ з посиланням на листування з рієлтором. Уважні користувачі мережі точно визначили, що цей будинок належить зірковій парі, адже виконавиця не раз показувала його зсередини.

Елітний триповерховий особняк, розташований в селищі «Міленіум парк», з’явився на одному з сайтів з продажу нерухомості. Його площа – 700 квадратних метрів. Брежнєва та Меладзе планують продати його за 299 мільйонів рублів (146 млн. гривень).

 

Цікаво, що в описі рієлторська компанія вихваляється, як місцевість схожа на «європейське передмістя». За зазначену суму покупці отримають королівську вітальню з панорамними вікнами, які охоплюють два поверхи.

Там же розташовані камін, кімната з домашнім кінотеатром, сауна, два санвузла, три спальні, гардеробні, величезна кухня, їдальня, гараж, мансарда та масивна кришталева люстра.

Майже кожна деталь будинку виконана з дерева: сходи, тумби, кухня, стіни, підлога, шафи і тд. Також в інтерʼєрі багато мармуру. Кольори в дизайні переважно бежево-коричневі та кремово-білі.

«Повістка мені приходила!» — телеведучий Тімур Мірошніченко зізнався, що його викликали до військомату та розповів, чому знаходиться в тилу

«Старість не радість!» — Віктор Павлік випадково збрив собі брови, а його дружина поділилась світлиною «нового» чоловіка