in

«Повістка мені приходила!» — телеведучий Тімур Мірошніченко зізнався, що його викликали до військомату та розповів, чому знаходиться в тилу

Відомий український телеведучий Тімур Мірошниченко зізнався, що йому приходила повістка від військкомату. Сталося це ще до повномасштабного вторгнення – приблизно за два місяці.

За словами шоумена, він став на облік до військкомату. Втім, зараз Мірошниченко залишається в тилу. Тут він активно волонтерить та намагається всіляко наближати перемогу України. Про повістку Мірошниченко розповів в інтерв’ю для телеканалу «ДОМ».

«Повістка мені приходила. Я, насправді, був у військкоматі за кілька місяців до повномасштабного вторгнення в Україну, став на облік. У мене все перевірили, сказали: «дякую, що прийшли» і все», – прокоментував ведучий.

Мірошниченко пояснив, що на даний момент від нього набагато більше користі буде саме в тилу, однак якщо доведеться взяти в руки зброю і вирушити на фронт – ховатися чи тікати не буде.

«Війна – це механізм, без якихось частин цей механізм не працюватиме. Взяти і відправити всіх чоловіків на фронт – закінчиться країна. Поки я маю можливість бути корисним, збирати гроші, привертати міжнародну увагу, я це робитиму. Тому що ми не лише благодійні заходи проводимо, а й відвідуємо топові шоу, де розповідаємо про війну західним глядачам», – сказав ведучий.

«Він обрав війну, а не мене з нашими дітьми!» — Маша Єфросиніна «звинуватила» свого чоловіка у виборі йти захищати Україну

Українська співачка Віра Брежнєва та її чоловік-композитор Костянтин Меладзе виставили на продаж свій елітний особняк в Росії