in

«Він дуже недурний хлопець!» — Лідер гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин прокоментував події, які розгорілись навколо Потапа

Лідер гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин прокоментував скандал, який розгорівся навколо продюсера та репера Потапа і його нового треку «Волонтер».

В інтерв’ю STAND UP Battle Club Харчишин зізнався, що прослухав композицію від початку до кінця і вважає, що її Потап написав цілеспрямовано:

«Я дослухав до кінця. Я вважаю, що ця пісня була написана як патріотична. Ні, не так. Як гімн «Добробата». Ця пісня просто для них. Написана швидкоруч. Він дуже недурний хлопець, дуже. Якщо, наприклад, Олег Анатолійович (Винник – прим.ред.) він робить щось і він думає, що це дуже круто. Він переконаний в цьому, що це краще, ніж Степан Гіга. То Потап може робити свідомо х*йню. От реально, він розуміє», — сказав Харчишин.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Oleksii Potapenko (@realpotap)

Водночас музикант припустив, що може бути й таке, що на творчість Потапа вплинуло й те, що він тривалий час перебував за кордоном впродовж повномасштабного вторгнення, тож дещо «випав з середовища»:

«Можливо, зараз з нього хєровий маркетолог, бо трошки випав з середовища. Він занадто багато часу провів не тут, не варився в цьому нашому воєнному банячку. Я за собою помічаю, що коли я повертаюся звідти, я 3-4 дні в депресії, я адаптуюся як після польоту в космос. Адаптація і депресія мене з’їдає. Дуже важко і дуже легко там (за кордоном – прим.ред.). Війни нема. Там моментально потрапляєш в середовище, де нема війни», — додав Харчишин.

Російська примадонна Алла Пугачова, яка підтримала українців, показала своє лице крупним планом

Російська телеведуча Лера Кудрявцева пригадала «юнацькі» стосунки з Володимиром Зеленським і назвала себе «особистим ворогом» президента України