in

«Всі підставки під електрочайники, як завжди, залишили!» — Леся Нікітюк показала, як зараз виглядає правий берег Херсону після загарбницьких рук рашистів

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк приїхала до Херсона, правий берег якого був звільнений від російських загарбників 11 листопада минулого року. У деокупованому місті зірка відвідала, зокрема, Херсонський художній музей імені Олексія Шовкуненка. Ось правда дивитися там тепер нема на що – окупанти все винесли.

Про це Нікітюк розповіла підписникам у своїх InstaStories. Вона пожартувала, що, а точніше хто, тепер «найстаріший експонат» у музеї.

«Окупанти настільки все обікрали, що найстаріший експонат зараз у ньому… це Богданович (водій «Ле Маршрутки») і я», – посміялася шоувумен.

Розікрали російські солдати-вандали і Державний архів міста Херсон. Забрали не лише всі документи, а й особисті речі співробітників, які вони залишили в кабінетах.

«Техніку та чайники з кабінетів співробітників теж винесли. Нагадаю, всі підставки під електрочайники, як завжди, залишили», – поділилася Нікітюк.

Ведуча зізналася, що вона дуже чекала поїздки саме до Херсона, тому, приїхавши, ще довго не могла впоратися з різним спектром емоцій.

«Неможливо передати вам наші емоції… Велика повага та подяка всім захисникам Херсонщини», – додала знаменитість, показавши знімок біля в’їзної стели до міста.

Зазначимо, перед поїздкою до Херсона Нікітюк відвідала багатостраждальний Харків, показавши шанувальникам у мережі знімки напівзруйнованих окупантами будівель та житлових будинків, зокрема на Північній Салтівці. Реакція інтернет-користувачів була неоднозначною. Так, знайшлися коментатори, які поспішили дорікнути зірці в «хайпі на тлі війни». Ведуча у сльозах відповіла хейтерам.

Російська телеведуча Лера Кудрявцева пригадала «юнацькі» стосунки з Володимиром Зеленським і назвала себе «особистим ворогом» президента України

Як змінився з роками Бурак Озчивіт, який зіграв Балі-бея у турецькому серіалі «Величне століття»