in

Як змінився з роками Бурак Озчивіт, який зіграв Балі-бея у турецькому серіалі «Величне століття»

Своєю появою на екранах Бурак Озчивіт розбив багато жіночих сердець. Однак, другу половинку він знайшов собі дуже швидко. Під час зйомок серіалу “Корольок пташка співоча” він закохався у турецьку Моніку Белуччі Фахріє Евджен, і вже незабаром пара побралася.

Це не поклало кінець чуткам про любовне життя актора, а також скандалам навколо його майбутніх проєктів, але зменшило шанси інших красунь підкорити серця красеня.

Як змінився Балі-бей з Величного століття

На відміну від більшості своїх колег Бурак поки що не познайомився з труднощами у кар’єрі, адже заробляє шалені гроші, а проєкти так і бажають вхопити чоловіка і підписати з ним контракт. Майже усі шоу з його участю успішні і тривають декілька сезонів. Зараз Бурак знімається в історичному в серіалі, і хоча виглядає вже не молодо, все одно тримає планку.

До речі, минулого року Бурак став батьком вдруге. У пари знову народився хлопчик. Але ще декілька років тому турецька преса активно повідомляла про те, що подружжя переживає серйозну кризу, і навіть може заявити про своє розлучення. Гості готелю стали свідками того, як пара скандалила, а потім журналістам повідомляли про те, що Бурак та Фахріє повернулися в Стамбул різними рейсами.

Примітно, що через постійні зйомки та завантажений графік Бурак майже не буває вдома, і це не дивлячись на те, що в нього двоє маленьких діточок. Натомість кар’єра дружини актора після заміжжя різко пішла на спад. Евджен сфокусувалася на материнстві та родині. Втім, подейкують, що гонорари за зйомки з нею вона просить дуже нескромні.

«Всі підставки під електрочайники, як завжди, залишили!» — Леся Нікітюк показала, як зараз виглядає правий берег Херсону після загарбницьких рук рашистів

«Ну нарешті дочекалися!» — українська шеф-кухар Ольга Мартиновська поділилась радісною новиною, оприлюднивши фото Ярославського в одних трусах