in

«Ну нарешті дочекалися!» — українська шеф-кухар Ольга Мартиновська поділилась радісною новиною, оприлюднивши фото Ярославського в одних трусах

Знаменита українська шеф-кухар Ольга Мартиновська вже багато років співпрацює зі своїм товаришем та колегою Володимиром Ярославським. Пару неодноразово підозрювали у романі, але кулінари ніби і раді підігрівати цікавість аудиторії, постійно жартуючи на цю тему та проявляючи одне до одного ніжність.

Як би там не було, але обидвох зірок об’єднує міцна дружба. Ольга та Володимир часто проводять час разом як на роботі, так і поза камерами. Втім, зізнань у стосунках жодного разу не прозвучало.

Ольга Мартиновська вразила зізнанням про пропозицію руки і серця

Ольга дуже активно спілкується зі своїми підписниками, а тому має з ними особливі взаємини. Такі, що фанати, наприклад, можуть дозволити собі поділитися змістом своїх снів. Наприклад, нещодавно Мартиновська оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення від невідомої дівчини, яка розповіла, що їй наснилося, нібито Ярославський зробив Мартиновській пропозицію руки і серця.

Ольга відповіла на це дуже смішним чином: шеф-кухар зняла на відео партнера, який в цей момент переодягвся і попросила його запропонувати їй хоч що-небудь. Володимир у цей час радісно посміхався.

Нагадуємо, що Володимир Ярославський жодного разу не був одружений, а натомість Ольга на даний момент знаходиться розлучені і виховує дочку Віру від попередніх стосунків. У дівчинки склалося прекрасні взаємини з колегою матері, втім справжній формат стосунків між Ольгою та Володимиром досі залишається загадкою для аудиторії.

Як змінився з роками Бурак Озчивіт, який зіграв Балі-бея у турецькому серіалі «Величне століття»

«Мініатюра: жінки та самообман» — балерина Катерина Кухар поділилася своєю головною хитрістю ідеальної фігури