in

Навіть у них не все ідеально: українські знаменитості, які пережили зраду чоловіків

Хоча багатьом життя відомих зірок може здаватись простим і безтурботним, а стосунки – ідеальними та безхмарними, насправді іноді все абсолютно навпаки. Деякі знаменитості не полюбляють розповідати та показувати особисте життя, втім деякі деталі неможливо приховати. Пригадуємо найгучніші історії зрад. Б’ємось об заклад: багатьох вразить, що таким красуням можна зрадити.

Сніжана Бабкіна

Відомий український співак і колишній соліст гурту 5’Nizza свого часу розповів скандальну історію про те, як зраджував дружині. Дружина Бабкіна Сніжана знайшла у собі сили пробачити чоловікові зради з понад сотнею жінок. Ця історія неприємно приголомшила буквально кожного, хто про неї чув.

Сергій Бабкін розповідав, як на початку своєї сольної кар’єри у нього з’явився ритуал – після кожного концерту знаменитість випивав і мав близькість з жінками легкої поведінки. Дізнавшись про це, дружина одразу зібрала валізи та пішла геть від чоловіка, але пізніше таки вирішила повернутись.

Ніна Матвієнко

Народна артистка України з 1971 року живе в шлюбі з своїм коханим. За понад 50 років художник і митець Петро Гончар таки зрадив своїй дружині. Ніна Митрофанівна зізналась, що тоді усвідомила – контролювати коханого немає сенсу. Втім, без уваги цієї історії знаменитість не залишила.

Легендарна українська співачка поставила чоловікові ультиматум – якщо раптом зради повторюватимуться, то вона одразу вижене його з дому.

Ольга Горбачова

Відома українська співачка разом зі своїм чоловіком Юрієм Нікітіним виховує двох дітей і живуть душа в душу, проте так було не завжди. Раніше чоловік таки вскочив у гречку. Тоді зіркове подружжя розлучилось на декілька років. Подейкують, що ці два роки пройшли для Ольги Горбачової дуже важко.

Роман продюсера з іншою жінкою не приніс йому щастя. Врешті-решт Юрій Нікітін її покинув і висловив бажання бути лише з Ольгою.

«Загинув Герой України Дмитро Коцюбайло, «Да Вінчі»…» — Святослав Вакарчук вшанував пам’ять про загиблого онука Ади Роговцевої

Олександр Пономарьов та Михайло Хома проведуть благодійний захід на збір коштів для ЗСУ