in

Сніжана Бабкіна сколихнула свою аудиторію, коли показала, як переступила вперше після 24 лютого рідний дім у Харкові

Дружина українського музиканта Сергія Бабкіна Сніжана поділилася з шанувальниками в Instagram дуже особистим відео.

Кохана співака розмістила ролик, на якому зафільмований приїзд подружжя до рідного Харкова і те, як вони вперше від початку повномасштабної війни зайшли до своєї квартири.

Переступивши поріг дому, Бабкіна не стримує сліз від емоцій, які на неї нахлинули. У відео Сніжана показує вікна, які заліплені скотчем, календар, на якому від минулого року дата 24 лютого. Як Бабкіна п’є чай та вечеряє на своїй кухні, радіє тому, що миється у власній ванній.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от СНЕЖАНА БАБКИНА (@snezhana_babkina)

Це відео викликало у підписників Бабкіної не менші емоції, ніж в неї, про що вони розповіли Сніжані у коментарях: «Сніжано, головне що дім цілий, всі живі …Є куди повернутися. Головне зараз – якнайшвидше перемогти, щоб знов лунав в домі дитячий сміх», «як мало, виявляється, потрібно, щоб ми були щасливі. Зайти додому і випити на своїй кухні гарячої кави. Сльози рікою», «Боже, не можливо втримати сліз… Плачу разом з вами… Де би не був не забудеш дім», «Ідентичні відчуття під час відвідуванні рідної квартири. Сиджу там і дивлюся на стіни. Люблю їх безмежно».

Зазначимо, що під час повномасштабного вторгнення Сергій та Сніжана Бабкіни разом з трьома дітьми виїхали до Німеччини. В середині листопада Бабкін повернувся до України, а згодом дав концерт у рідному Харкові на вулиці. Закордоном Бабкін активно давав благодійні концерти та розповів, яку суму зібрав на допомогу ЗСУ.

«Пропонували гонорар — 100 тисяч євро!» — Софія Ротару розповіла, як росіяни запрошували її виступити на корпоративі під час війни

Артисти-путіністи влаштували цирк на стадіоні в честь річниці вторгнення до України: співали українських пісень з Путіним, Лепс закликав йти воювати, а Газманов віджимався