in

«Як приємно почуватися жінкою!» — Наталія Могилевська поділилась яким сюрпризом здивував її бойфренд

Українська співачка Наталія Могилевська показала шанувальникам, як її коханий Валентин вітав її з Міжнародним жіночим днем.

На сторінці в Instagram знаменитість поділилася, що 8 Березня бойфренд влаштував їй сюрприз. Щоправда, детально в подробиці наталія вдаватися не стала, лише частково привідкрила завісу.

У фотоблогу Могилевська розмістила знімок, на якому позує у халатику, а в руках тримає величезний букет троянд. Обранець співачки зняв для них номер в розкішному готелі в центрі Києва, вигляд з якого відкривається на Софійській собор.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Наталія Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

«День закінчується приємними сюрпризами. Як приємно почуватися жінкою…» – підписала світлину щаслива Могилевська.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Наталія Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

Зазначимо, що вперше про свого нового коханого Наталія Могилевська розповіла на початку січня. Артистка поділилася, що була знайома з чоловіком протягом 20 років, втім саме під час війни в них зав’язалися романтичні стосунки. Могилевська ділилася, що разом з коханим їздила в такі гарячі точки нашої країни, куди ніхто з команди з нею не наважувався їхати.

Пізніше Могилевська розсекретила, що її бойфренда звуть Валентин. Виконавиця зізналася, що вони з коханим живуть разом.

«Скрізь Україна, скрізь ваша зрада» — Максим Галкін, показавши доньку у вишиванці, розізлив росіян

«Змогла заявити про свою позицію відкрито!» — Анатолій Анатоліч зізнався про що розмовляв зі Світланою Лободою в перші дні війни