in

Світлана Лобода вперше пулічно показала свою сім’ю в повному складі: на кого схожі доньки

Світлана Лобода завжди з великою пильністю ставилася до публічності своїх дочок. Якщо старшу вона показувала своїм фанатам, то молодша Тільда так і залишилася великим секретом для шанувальників.

На фотографіях дівчинка зазвичай відвертається від об’єктиву, тому обличчя маленької красуні досі невідоме широкій публіці. Раніше преса зв’язувала цю позицію артистки з схожістю дівчинки з її рідним батьком. Мовляв, її зовнішність — ключ до чоловіка, від якого Світлана народила дитя. Подейкували, що це Тілль Ліндеманн, однак Світлана Лобода неодноразово спростувала дані чутки.

Світлана Лобода показала повне сімейне фото

Але не зважаючи на непублічність своєї молодшої спадкоємиці Світлана не відмовляє собі у публікації сімейних фото. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, на якому показала свою матір і двох дочок. Молодша, як завжди відвернулася. Родина на даний момент знаходиться за кордоном.

Зірки все частіше рушають на курорти попри війну та кризу. І хоча більшість на даний момент обирає вітчизняні курорти, хтось може собі дозволити острови.

Судячи з фотографії, погода на курорті дуже тепла, адже дівчата окрім легкого одягу взяли з собою панамки. На тлі можна помітити велику кількість зелені та пальм.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от LOBODA (@lobodaofficial)

Нагадуємо, 24 лютого Світлана Лобода виступила проти російської агресії, а після взяла активну участь у відбудові рідного міста Ірпеню. Увесь цей час артистка жила за кордоном, але в Київ приїжджала неодноразово.

«Алла, можливо, ось-ось звільниться» — в сім’ї Пугачовой та Галкіна шлюб на межі розлучення: хто став причиною?

«Можна позаздрити!» — Марічка Падалко показала, як виглядає її лице без гриму й макіяжу