in

У Влада Ями, який перечікує війну в США, з’явилась нова любов і це не його дружина

7 років тому Влад Яма вперше став батьком. Свого первістка хореограф назвав Леоном. Ім’я незвичайне для України, однак зважаючи на любов сім’ї до подорожей, а також прихильність танцюриста до Сполучених Штатів Америки, даний вибір набуває сенсу.

Після появи першого сина сім’я так і не наважилася на другі пологи, хоча постійно обговорює дану тему з журналістами.

Наприклад, минулого року Влад та Ліліана знову розповіли про те, що хочуть стати батьками вдруге. Але від слів до діла не дійшло. Натомість сім’я більше року перебуває в еміграції.

Влад Яма показав сина Леона та назвав його своєю любов’ю

24 лютого Влад евакуював свою родину та опинився у Флориді. Родина перечікує війну у цьому штаті по сей день. За цей час Леон встиг адаптуватися і навіть починає асимілюватися.

Влад багато часу проводить разом з сином, адже привчає його до активного образу життя, спорту, танцям та іншим видам діяльності. Натомість Леон все більше привчається до культури вулиць. Саме про це нещодавно хореограф повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, оприлюднивши нові фото зі своїм спадкоємцем. У дописі до кадрів він назвав його “своєю любов’ю”.

Варто відзначити, що ще декілька місяців тому Леон намагався опанувати мистецтво брейк-дансу. Хлопчик навіть взяв участь у змаганнях, але під час виконання номеру у нього злетіли кросівки, що значно погіршило його результат. Втім, Влад з гордістю заявив, що для першого разу його син впорався просто приголомшливо.

Хтозна, можливо незабаром Влад та Ліліана повідомлять про майбутнє поповнення в родині, і любові в них буде у два рази більше, а у Леона з’явиться братик чи сестричка.

Які вони — зіркові обручки: Катерина Осадча та Юрій Горбунов продемонстрували сімейний оберіг кохання

«Алла, можливо, ось-ось звільниться» — в сім’ї Пугачовой та Галкіна шлюб на межі розлучення: хто став причиною?