in

«Можна позаздрити!» — Марічка Падалко показала, як виглядає її лице без гриму й макіяжу

Марічка Падалко працює на телебаченні більше 20 років. За цей час глядачі встигли до неї звикнути і ставляться як до рідної. Звісно, у зірки є досить великий фан-клуб, який захоплюється як професійною частиною роботи Марічки, так і естетичною.

У кадрі Падалко завжди з’являється з ідеальним макіяжем, елегантним укладанням, у красивих сукнях. Шкіра знаменитості сяє, а посмішка не сходить з вуст.

Марічка Падалко показала зблизька, як виглядає без макіяжу

Як відомо, журналістка є фанаткою активного образу життя. За можливістю вона бере участь у різноманітних марафонах і не відмовляє собі у ринкових пробіжках за містом. Неодноразово зірка зізнавалася, що має контролювати свою увагу, адже це впливає на її роботу в кадрі, і варто відмітити, що в неї це виходить іде неймовірно.

За своєю молодістю та красою обличчя героїня нашої статті також стежить ретельно. А тому може собі дозволити показати його крупним планом. Нещодавно Марічка Падалко оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове фото, на якому показала себе без гриму та макіяжу, на зимовій прогулянці.

Навіть без тонального крему у обличчя Марічки ідеальний колір та тон, а природні дані роблять необов’язковим використання косметики для брів та губ.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Марічка Падалко (@marichkapadalko)

Варто відзначити, що подібними кадрами Марічка тішить свою аудиторію регулярно. Вона не боїться показувати свою натуральну вроду і не використовує фотошоп перед публікацією, тож її підписники завжди мають унікальну можливість побачити зірку у її домашньому образі.

Світлана Лобода вперше пулічно показала свою сім’ю в повному складі: на кого схожі доньки

Куди зник Дан Балан та яку позицію він зайняв стосовно України