in

Куди зник Дан Балан та яку позицію він зайняв стосовно України

24 лютого знаменитий молдавський виконавець Дан Балан висловився стосовно війни в Україні.

Музикант закликав зупинити військову агресію та виступив проти дій російської федерації. Після цього чоловік видалив свій останній відеокліп на YouTube і через місяць оприлюднив його новий формат: єдине, що змінилося — це мова виконання композиції. Дан прийняв рішення зробити цю пісню румунською, а на російською.

Матір Дана Людмила також активно підтримувала Україну минулого року, і декілька разів давала зрозуміти українцям, що повністю на їхній стороні. Однак, дещо сімейство не розповідало на широку публіку.

Виявляється станом на 24 лютого 2022 року Дан Балан знаходився в Києві. Чоловік засвідчив усі події власними очима. На нього з нетерпінням чекали в Молдові, адже через 10 днів він мав брати участь у Національному відборі на Євробачення.

Але покинути країну у нього не вийшло ні на перший день, ні на десятий. Було придбано декілька авіаквитків, але всі вони були анульовані. Про ситуацію, в якій Дан опинився лише згодом розповіла його колега для молдавського таблоїду. А вже в квітні його матір розповіла журналістам, що герой нашої статті все ж таки вибрався з України, але не розповіла, яким саме чином.

Виконати контракт перед організатором Національного відбору він не зміг. Але до положення, в якому опинився виконавець усі поставилися зрозумінням та повагою. Зараз немає жодних відомостей про те, де саме знаходиться артист. Але Людмила Балан запевнила, що він не в Москві. Судячи з усього, Дан одразу ж сказав усе що думав, і зараз йому додати немає чого.

«Можна позаздрити!» — Марічка Падалко показала, як виглядає її лице без гриму й макіяжу

«Добровільно взяв до рук зброю!» — лідер гурту «Океан Ельзи» звернувся до українських добровольців