in

Моніка Беллуччі в чорному корсетному боді, прикрасила перший номер нового італійського журналу

Італійська актриса, яка за чутками ніколи не робила пластичних операцій, прикрасила перший номер нового італійського журналу WSI Style Magazine.

Моніка Беллуччі в боді на обкладинці журналу

На обкладинці 58-річна Моніка Беллуччі з’явилася позуючи на кріслі напівлежачи, одягнена в чорний корсетний боді. Зірка продемонструвала приголомшливу фігуру – худі стрункі ноги, плоский живіт, вузьку талію, пишні груди та гладку оксамитову шкіру.

“Моніка Беллуччі: Велика краса. Чарівний, божественний, фантастичний італійський символ. Актриса розповіла про життя, кар’єру та любов до опери “Кармен” у першому номері нового журналу WSI Style”, – йдеться у публікації.

Стилісти залишили волосся актриси розпущеним, а в макіяжі зробили акцент на очах та вилицях. Варто зазначити, що більшість на нових фото знайшли подібності Моніки Беллуччі з іншими зірками, наприклад, з Кортні Кардаш’ян та Рейчел Вайс.

Під час зйомки колишня дружина французького актора Венсана Касселя та мама двох його дочок змінила кілька чудових образів. Вона позувала в нюдовому боді та прозорому плащі персикового відтінку, а також бежевому бра та широких плісованих штанах.

«Відстоювати інтереси однієї людини» — російський стендап-комік Руслан Бєлий відкрито заявив, що не піде воювати проти України

Слава Камінська в нетверезому стані показала свого обранця та заявила, що виходить заміж