in

Точна копія батька: Венсан Кассель вперше показав обличчя своєї 4-річної доньки від екс-дружини Тіни Кунакі

На початку квітня минулого року ЗМІ сколихнуло новиною про те, що 56-річний актор Венсан Кассель розлучається з молодшою за нього на 30 років моделлю Тіною Кунакі.

Однією з причин, що спонукало подружжя до прийняття такого рішення, стала невірність 26-річної обраниці французького актора.  Їх бурхливий роман тривав близько семи років, а у шлюбі Венсан та Тіна прожили 5 років. За цей період у них народилася донька Амазонія, обличчя якої вони старанно приховували від папараці. Тривалий час Кунакі вважали розлучницею, адже Кассель майже 18 років прожив с Монікою Беллуччі і для багатьох його нове молоде захоплення викликало резонанс.

Нещодавно, кіноактор вперше за 4 роки засвітив лице своєї третьої доньки і прихильники відразу зрівняли схожість дівчинки з батьком, стверджуючи, що вона його точна копія.

Венсан Кассель з донькою від Тіни Кунакі

Наразі батьки Амазонії не гають часу та вже встигли засвітити своїх нових обранців. Кассель давно не приховує нову обраницю, якою стала 27-річної Нара Баптіста, разюче схожа на його колишню дружину.. Вони разом зустріли новий рік у Ріо-де-Женейро і поділились відповідними фото з гуляння.

Венсан Кассель у компанії нової обраниці

А новим ймовірним бойфрендом Кунакі виявися іспанський актор і фотограф Віктор Сантьяго, адже модель дуже часто з’являється його компанії і відповідними знімками ділиться в соціальних мережах.

Новий бойфренд Тіни Кунакі

Читайте також: «Хизуватись недоречно, патріотко!» — Мішина в Таїланді повигиналася біля басейну у відвертому бікіні і нарвалася на жорсткий хейт

«Хизуватись недоречно, патріотко!» — Мішина в Таїланді повигиналася біля басейну у відвертому бікіні і нарвалася на жорсткий хейт

Заговорив солов’їною і назвав Путіна прид*рком: зірка «Росомахи» Лієв Шрайбер побував на українському криголамі