in

Олексій Суханов назвав причину, чому не поважає Галкіна і Пугачову: «Пристосуванці та імпотенти!»

Відомий український журналіст Олексій Суханов, який в минулому мав російське громадянство, заговорив про «хороших росіян».

На його думку, люди, які від початку повномасштабного вторгнення виступили проти кривавої війни та засудили злочинні дії кремлівської влади, ніколи не стануть близькими для України. Говорячи про це в інтерв’ю, ведучий програми «Говорить вся країна», натякнув на зіркове подружжя Галкіна та Пугачову.

«Вони можуть зі шкіри лізти, розповідаючи, що вони за Україну, везти тонами сюди допомогу – ми мусимо бути їм вдячними, але вони сторонні люди. Нам у голові треба тримати таке: скільки б добра росіяни не зробили для України, вони чужі для країни люди. Тому що не позбавилися російського паспорта. Вони, може, й проти війни, але не проти того, що коїться в Росії. І друге: ніхто з них не довів анічим поки що, що здатен щось відстояти. Тільки балачки розводять», — поділився своєю думкою Олексій.

Олексій Суханов негативно висловився про Пугачову та Галкіна

Радіоведучий наголосив, що українцям потрібно розраховувати й довіряти лише собі, адже немає для України кращого друга, ніж свідомий українець. Він також не впевнений, що на його колишній Батьківщині колись прийдуть зміни на краще життя.

«Я не вірю в будь-яку можливість розквіту так званої Росії. Не вірю в те, що ця країна колись може стати цивілізованою. Не вірю в дієву силу російської культури. Не поділяю представників цієї країни на хороших і поганих. Вони для мене пристосуванці чи імпотенти – хай обирають, третього не дано. Я не хочу спілкуватися з тими, хто там живе: родичі це чи просто знайомі. В мене немає там нікого і нічого», — додав Суханов.

Читайте також: «Я син Ірини Горової!» — 15-річний син Потапа в своєму першому інтерв’ю публічно проігнорував батька

«Я син Ірини Горової!» — 15-річний син Потапа в своєму першому інтерв’ю публічно проігнорував батька

«Почнуть зображати патріотизм» — відомий ексросіянин закликав не забувати про українців, які наразі в РФ або ж втекли за кордон