in

«Дві бабери з гібридним виттям» — Фаріон розкритикувала переможниць «Євробачення-2024», а сам конкурс назвала «евронікчемством»

Колишня депутатка та українська мовознавиця Ірина Фаріон, яка наприкінці минулого року в ефірі програми «Рандеву з Яніною Соколовою» розкритикувала російськомовних українських військових, негативно висловилася про переможниць нацвідбору «Євробачення — 2024».

Мовознавиця розкритикувала виступ Alyona Alyona та Jerry Heil, а також висловила своє невдоволення від однієї з переможниць, яку звуть Альона. Як виявилося, Фаріон не сподобалася це ім’я. Через негативні висловлювання в Фейсбук її аккаунт заблокували, тому вона вирішила продовжити цю тему в Телеграмі.

Переможниці нацвідбору на «Євробачення-2024»

«Панове! На ФБ знову заблокована через критику двох бабер з гібридним виттям. Просто запитала, «що таке альона? Хто зна?», — поцікавилася Фаріон.

Ірину Фаріон заблокували у Фейсбук

Також екснардепка заявила, що вкрай негативно ставиться до конкурсу, назвавши його «евронікчемством». А ще їй не сподобався спів переможниць у пісні «Teresa & Maria».

У коментарях щодо цієї теми розгорілися дискусії двох напрямків: одні — підтримали Фаріон та засудили українську владу, що остання у теперішній час «викинула» 11 млн гривень на проведення музичного конкурсу, а другі виступили «за» участь України на Євробачення задля того, щоб привернути увагу світу до повномасштабної війни.

Думка українців щодо допису Фаріон

Читайте також: Оце так несподіванка: Дмитро Гордон зустрів Аллу Пугачову в столиці України

Близнюкам — грошова карта, Козерогам — неприємності, а Дівам — подарунок долі: гороскоп по картах Таро на 7 лютого

При надії: 40-річна Джамала зізналася, що вагітна, і показала фото з чималим животом