in

«Лариса Доліна поміж надгробками повзе!» — Максим Галкін розповів, як йшов кладовищем і почув голос зрадниці одеситки

Російський гуморист Максим Галкін, який в рф визнаний «іноагентом» через публічне засудження кривавої політики путіна і підтримку України, видав черговий шедевр.

Цього разу під час свого концерту у Сполучених Штатах Галкін пройшовся по путінських прихвостнях – Сергію Лазарєву, Поліні Гагаріній, Shaman та одеситці Ларисі Доліній.

Зі сцени Галкін зазначив, що нове покоління російських артистів наступає на п’яти своїм попередникам: «Вони вже більше стараються. Вони розсовують ширше і лижуть глибше».

Згадав гуморист співака Shaman і його пісню «Встанем»: «От він зараз ходить: «Встанем! Встанем!» Буде суд в Гаазі, співатиме: «Сядем!». ЛГБТ-група до нього приєдналася, стоять позаду, допомагають, прилаштувалися. Лазарєв тут же, і Гагаріна: «Встанем!». Обличчя перекошені. Мені такий страшний сон після цього наснився», — поділився Галкін.

Гуморист розповів, що уві сні йому наснилося, що він йшов кладовищем і десь з-під землі почув: «Встанем!»:

«І руки так і лізуть до мене. Бачу, вже Доліна поміж надгробками повзе. І я до церкви побіг, перед вівтарем на коліна бухаюсь. Бачу, батюшка службу веде, але він спиною до мене. Я кажу: «Пробач мені, господи, що я їх всіх зображував, путіна перекривлював, над медведєвим сміявся, висміював рогозіна, скабєєву, симонян. Прости, Господи». Смикаю батюшку за рясу. А він так повертається і говорить: «Бог простить, а я не прощу! Гойда!». А це Охлобистін», — розповів деталі свого страшного сну Галкін.

Тепер не блондинка і не довгокоса: Віра Брежнєва кардинально змінила зачіску та заспівала українською

«Просто дурник, як бичок!» — актриса «Москва сльозам не вірить» Раїса Рязанова обізвала українського президента