in

Які співачки-зрадниці, родом із України, попали в топ найкращих естрадних артистів РФ

Щороку у країні-агресор, яка віддала наказ своїм загарбникам знищувати українські міста та її населення, обирають найкращих естрадних співаків та співачок, які протягом року тішили шанувальників своєю діяльністю.

Цьогоріч в першими в списках опинилися палкі прихильники путінського режиму та ті, які відкрито підтримують повномасштабне вторгнення РФ в Україну. Переможне місце посіла Поліна Гагаріна, яка вислужується перед кремлівською владою, виступаючи на концертах в честь окупації російськими загарбниками українських територій. Срібло отримала ще одна пропагандистка Лариса Доліна.

Не обійшлося тут і без «знаменитих» артисток, які народилися в Україні, але продалися країні-терористці за «криваві» рублі. Серед них, за результатами Всеросійського центру вивчення громадської думки, бронзове місце завоювала черкащанка Анна Asti. Незважаючи на те, що росіяни творять з українцями, зрадниця активно відкриває бізнес у Росії, випускає спільні треки з путіністом Філіпом Кіркоровим, а нещодавно стало відомо, що Анна Дзюба отримала російське громадянство.

Засвітилась у цьому списку і ще одна зрадниця Лоліта Мілявська, яка народилася у Мукачево Закарпатської області. Але вона не ввійшла в п’ятірку топових російських артистів. Обігнала її Валерія, Пелагея, Ірина Аллєгрова. Попала в тренди ще й Алла Пугачова, яка від початку повномасштабного вторгнення підтримала позицію чоловіка Максима Галкіна щодо війни в Україні та, разом із сім’єю виїхали з країни-терористки.

Стало дивним те, що до десятки фіналістів не потрапила ще одна українка — Ані Лорак, яка нещодавно дала святковий концерт в честь свого 45-річчя, а частину виручених коштів збиралася відправити в російський благодійний фонд, який підтримує депортованих українських дітей.

У Польщі прокуратура розслідує справу пари з України, яка катувала та ґвалтувала 3-річного хлопчика

«Все через Україну»: актор-путініст Гостюхін посварився з донькою із США та сестрою з Харкова