in

Максим Галкін захотів позбутися статусу «іноагента» та подав позов проти мін’юсту Росії

Російський гуморист Максим Галкін забажав позбутися статусу іноземного агента в Росії

Принаймні так стверджують російські пропагандисти. За інформацією росЗМП, Галкін подав позов проти мін’юсту Росії до Замоскворецького суду Москви, аби з нього зняли статус «іноагента».

Зазначимо, російського шоумена визнали іноземним агентом в РФ у вересні минулого року. А все тому, що Максим Галкін засудив війну, яку проти України вороже розв’язала Росія. Гуморист висловлювався проти вторгнення, допомагав фінансово українцям, критикував російську владу та жорстко висмівав пропагандистів.

Коли мін’юст визнав Галкіна іноагентом, то він не засмутився. Навпаки, шоумен з гумором реагував на це та із сарказмом хизувався своїм «почесним званням».

Нагадаємо, тим часом виконавиця Алла Пугачова приїжджала нещодавно до Москви. Співачка була на похороні приятеля Валентина Юдашкіна. Там вона побачилася з прессекретарем путіна – Дмитром Пісковим, який розціловував їй руки. Щоправда, після такого жесту в Пугачової зник годинник вартістю майже 26 тисяч доларів.

«Нас благословили» — ведуча шоу «Топ модель по-українськи» поділилась неочікуваною звісткою

«Хотіла хайпанути дуже гарно» — український артист Іво Бобул подав у суд на журналістку, яка звинуватила його у сексизмі