in

«Ворог номер один» — Андрій Данилко прокоментував позицію російського гумориста Максима Галкіна щодо війни в Україні

Український артист Андрій Данилко, який на сцені виступає в образі Вєрки Сердючки, висловився про російського гумориста Максима Галкіна.

Загалом, комік ще на початку повномасштабної війни засудив російське вторгнення та розкритикував владу РФ та палких путіністів, а Україні натомість побажав бути цілою та незалежною. На думку Данилка, сміливі висловлювання Галкіна не минули йому безслідно, адже він став «ворогом номер один» для росіян.

«З України ворог номер один для Росії — це я, а серед російських артистів — це Галкін. Він говорить якісь речі, які їх (російську владу – прим. ред.) зачіпають, сміється з цього«, — сказав Андрій Данилко в інтерв’ю УНІАН.

Музикант переконаний, що кремлівська влада розгорнула проти Максима Галкіна кампанію проплаченого цькування. Це робиться задля того, аби артиста зачепити за живе.

«Я ж бачу, що Галкін зараз скрізь. Там є і проплачені блогери, які вигадують про нього якісь образливі історії, щоб вдарити, щоб було боляче. Але я дуже добре знаю, що він дуже розумна людина, і він знає, що він робить. Я розумію, що йому зараз непросто, оскільки там (в Росії – прим. ред.) його ненавидять», — додав Данилко.

Нагадаємо, Максим Галкін з дружиною Аллою Пугачовою та дітьми ще на початку повномасштабної війни виїхав з Росії. Відомо, що сімейство оселилося в Ізраїлі. Натомість з країною-агресоркою знаменитості обрубують всі кінці. Днями стало відомо, що Галкін та Пугачова продали розкішний замок в Грязі. Тим часом російський бізнесмен, який став новим власником маєтку, планує там зробити елітний морг.

Українська блогерка-мільйонниця Верба приголомшила сумою, яку їй вдалось заробити за місяць

«Вік робить своє, нічим не замаскувати» — як змінилась за 10 років «таємна» дружина Олега Винника за допомогою пластичних операцій