in

Копія турецької бабусі: як виглядає єдина донька Ані Лорак та з ким проживає Софія після розлучення батьків

Єдина дочка Ані Лорак завжди привертала до себе увагу шанувальників артистки. Коли дівчинка була маленькою, вона здебільшого отримувала компліменти та позитивне ставлення від користувачів мережі.

Однак з часом красуня підросла, і як більшість зіркових дітей і стала мішенню для хейтерів, а також вимушена наштовхуватися на критику своєї зовнішності.

Ані Лорак показала, як виглядає її дочка Софія

Ще декілька років тому дівчинку активно порівнювали з її матір’ю, а також критикували її брови. У маленькому віці матір дівчинки подбала про те, щоб виправити цю ситуацію та наблизити Софію до стандартів краси.

Після 24 лютого і Кароліна, і її дочка зникли з радарів преси. Ані Лорак видалила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, тож шанувальники втратили навіть ілюзію зв’язку з нею.

Однак незабаром Софія показалася у компанії свого батька. Дівчина перебувала в Туреччині разом зі своїми родичами, і часто проводила час з Муратом, його нареченою Лілією та майбутньою зведеною сестрою.

Що примітно, ці зустрічі стали дуже інтенсивними, чого раніше ніколи не було, адже Софія здебільшого спілкувалася з батьком по онлайн-зв’язку.

За цей час вона сильно схудла, пофарбувала волосся і значно виросла. На акаунті своєї матері вона з’являється все рідше, а от батько не припиняє хизуватися спадкоємицею і демонструє, наскільки ближчими вони стали за цей час. Чи перебувала Софія в Туреччині під час землетрусу невідомо, адже вона постійно змінювала свою локацію.

Примітно, що спадкоємиця артистки також проявляє інтерес до сцени, і нещодавно Кароліна показувала, як вони співають дуетом.

Зараз Софія все більше схожа на свого батька, але коли Мурат показав архівне фото своєї матері все стало на свої місця: спадкоємиця Ані Лорак — повна копія турецької бабусі. Їхня схожість настільки вражаюча, що користувачі мережі не припиняють обговорювати цей нюанс, адже вони дійсно виглядають наче близнючки.

Поповнення в сім’ї: Олексій Арестович поділився світлиною з новонародженою дівчинкою

Інформацію розсекречено: стало відомо діагноз хвороби Олега Винника та на якому етапі проходить лікування