in

Поповнення в сім’ї: Олексій Арестович поділився світлиною з новонародженою дівчинкою

З появою Арестовича у медійному просторі, він став дуже цікавим чоловіком для прекрасної половини людства.

Тому, його біографією стали цікавитись майже всі, хто його знає та довіряє. Оскільки від народу та журналістів щось приховати важко, то дуже швидко стало відомо, що він одружений чоловік, а також, багатодітний татусь.

Особисте життя Арестовича не надто піддається розголосу, оскільки сам політичний діяч не дуже хоче аби його життя обговорювали на кожному кроці. Тому подробиці про його дружину чи дітей варто чекати дуже довго.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от АНАСТАСІЯ АРЕСТОВИЧ❤ (@anastasia_arestovich.fan)

Не секрет, що дружину Олексія звуть Анастасія і вона значно молодша за нього. І познайомились вони тоді, коли Настя прийшла на тренінг Арестовича. Там чоловік з першого погляду зрозумів, що вона стане його дружиною і покликав жінку на каву, де відразу зізнався у своїх намірах. Та зараз чоловік виховує у шлюбі з дружиною Анастасією сина Олександра та доньок Вероніку та Аеліту.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от АНАСТАСІЯ АРЕСТОВИЧ❤ (@anastasia_arestovich.fan)

Тобто, відомий факт, що в Арестовича три дитини, та нещодавно чоловік показав фотокартку з новонародженою дитиною, і це була дівчинка Софія. На фото  Арестович дуже ніжно тримає маленьку дитину на руках. Все це відбувається у дуже домашній атмосфері на кухні.

Коли Олексій вперше показав фото з маленькою дівчинкою, воно викликало незрозумілу, але бурхливу реакцію у його підписників. Хтось почав його вітати з поповненням у родині, а хтось вирішив запитати, ким йому доводиться маленька Соня. І як виявилось, це дочка його близьких друзів, яку йому дали потримати на руках як вже досвідченому татусю.

Два путіністи набивались в «коханці»: Слава Дьомін розповів, як Кіркоров та Звєрєв пропонували йому «розважитись»

Копія турецької бабусі: як виглядає єдина донька Ані Лорак та з ким проживає Софія після розлучення батьків