in

Інформацію розсекречено: стало відомо діагноз хвороби Олега Винника та на якому етапі проходить лікування

Коли Олег Винник зник з інформаційного простору, навіть якого колеги не могли відповісти журналістам, де зараз перебуває повелитель вовчиць. І хоча впродовж декількох місяців шанувальники були досить терплячими та чекали на повернення артиста, з часом ситуація почала загострюватися.

Лише після того юрист виконавця публічно заявила, що він перебуває в Німеччині, де проходить лікування. Який саме діагноз непокоїть чоловіка вказано не було. При цьому Олег регулярно передає автомобілі на передову, чому неодноразово були приведені фотодокази.

Чим хворіє Олег Винник

Так як зірка не виходить на зв’язок, єдиний спосіб дізнатися, що відбувається з Олегом Винником для журналістів – це спілкування з ізотериками. Так, раніше Слава Дьомін цікавився у Людмили Хомутовської, як насправді почувається виконавець, а нещодавно і наша команда навела інформацію, яку дізналася від таролога.

“ІСНУЮТЬ ПЕВНІ КАРТИ В ТАРО, ЯКІ ВКАЗУЮТЬ НА ПЕВНІ ХВОРОБИ. У ЙОГО РОЗКЛАДІ МИ МАЄМО ТЕ, ЩО У НЬОГО ЗАГОСТРЕННЯ, МАБУТЬ, ХРОНІЧНІ ХВОРОБИ, ЯКІСЬ ЙОГО ШКІДЛИВІ ЗВИЧКИ СТАЛИ ДУЖЕ НЕБЕЗПЕЧНИМИ І ВЛАСНЕ ВПЛИНУЛИ НА ЗДОРОВ’Я. АЛЕ СПОДІВАЄМОСЬ, ЩО МІЦНИЙ СТРИЖЕНЬ УСЕРЕДИНІ НЬОГО ДОПОМОЖЕ ЙОМУ ПЕРЕЖИТИ ЦЕЙ СКЛАДНИЙ ПЕРІОД”, — ЙДЕТЬСЯ У СЮЖЕТІ.

Примітно, що адвокат Олега раніше говорила, нібито він насправді через скасовував концерти через свою недугу до початку повномасштабної війни. Тоді на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася інформація про проблеми з горлом. Пізніше близький друг зірки та за сумісництвом його духовний наставник також розповідав, що стан повелителя вовчиць залишає бажати кращого, але він стійко бореться.

Тим не менш, певна частина аудиторії досі впевнена у тому, що хвороба – це лише виправдання, і насправді співак просто не хоче повертатися. Негативно до позиції виконавця поставилися і деякі його колеги. Натомість, наприклад, Оля Полякова, неодноразово вступалася за нього. Хоча чоловік залишив свою колегу без дуетної пісні, яку вони мали випустити разом.

Копія турецької бабусі: як виглядає єдина донька Ані Лорак та з ким проживає Софія після розлучення батьків

«Практично весь репертуар» — Віра Брежнєва розпродує свої російськомовні хіти