in

Відгриміло весілля в червоних тонах: Наталя Могилевська засвітила нареченого, який є копією Влада Ями

За все своє життя знаменита українська співачка Наталія Могилевська була заміжня лише раз.

Її шлюб вважається одним з найкоротших в українському шоу-бізнесі, адже протривав рік. Обранцем зірки на той час був Дмитро Чалий, але як стало зрозуміло пізніше, ощасливити виконавицю він не зміг.

При цьому пара розійшлася по взаємному бажанню і змогла зберегти після розставання дружні відносини. Незабаром на шляху артистки зустрівся Єгор Долинін, якого вона пізніше називала коханням усього свого життя. З ним вона перебувала у цивільному шлюбі, а до розпису та весілля справа так і не дійшла. Розставання з ним також було найважчим у житті артистки.

Наталія Могилевська відгуляла розкішне весілля і показала нареченого

З тих пір Наталя Могилевська намагалася більше не ділитися подробицями того, що відбувається поза камерами. Шанувальникам залишалося лише здогадуватися, з ким зустрічається виконавиця і за кого потенційно може вийти заміж.

Наприклад, співачці приписували роман з її партнером Владом Ямою. І навіть кохана дівчина танцюриста сильно приревнувала його до зіркової партнерки. Незабаром хореограф одружився з красунею Ліліаною і питання було закрите.

Тим часом Наталія Могилевська бачила весілля лише у якості гості. Не так давно вона завітала на розкішне торжество, яке було влаштовано Владом Дарвіном та його дружиною. Пара вирішила побратися у досить незвичайний спосіб, адже влаштувала свято у тайському стилі.

Дрес-код був дуже жорстким, і всі гості прибували у червоних нарядах. У той самий час Влад та його благовірна спочатку постали у білих костюмах, а коли почали розважати гостей разом з іншими артистами з’явилися і в чорному одязі.

Примітно, що Наталія Могилевська та Влад знайомі досить довго, адже зустрілися за часів а Фабрики зірок. Завдяки цьому старту чоловік зміг стати впливовою особистістю в українському шоу-бізнесі і вийти на рівень самої Наталі Могилевської. Хто зна, можливо співачка також запросить пару на своє торжество, яке імовірно вже не за горами, так як нещодавно Могилевська зізналася, що знаходиться в серйозних стосунках.

«Практично весь репертуар» — Віра Брежнєва розпродує свої російськомовні хіти

Олег Винник приховує19-річного сина: чим займається хлопець та як виглядає спадкоємець співака