in

«Практично весь репертуар» — Віра Брежнєва розпродує свої російськомовні хіти

Українська співачка Віра Брежнєва та її чоловік – композитор Костянтин Меладзе, які розпродають майно в Росії, вирішили позбутися своїх російськомовних хітів. Про це заявила російська промоутерка, яка нібито співпрацювала з виконавицею.

Слова росіянки передали пропагандсти з «Царьграду». Подружжя жодних коментарів з цього приводу не давало.

Псевдожурналісти взяли коментар у анонімної промоутерки, щоб висміяти українську співачку й догодити «патріотам» в РФ. Інформаторка видання стверджує, що на сайті, де можна придбати права на пісні, продається весь російськомовний репертуар Віри Брежнєвої та гурту «ВІА Гра».

У матеріалі не вказано, про який ресурс йдеться. Серед пісень, які нібито продаються, – «Любовь спасет мир» та хіти колективу, де колись співала Брежнєва.

«Нещодавно я переглядала сайт, де правовласники продають пісні. Я дуже здивувалася, що є на продаж пісні з репертуару «ВІА Гри» та Брежнєвої. Тобто будь-який артист-початківець може купити пісню від Меладзе. Практично весь репертуар Віри Брежнєвої можна викупити, він у відкритому доступі», – йдеться в коментарі.

Не обійшлося й без критики виконавиці. Російська промоутерка заявила, що для артистки старі треки неактуальні, оскільки вона розірвала звʼязки з РФ. Українська ж творчість, вважає співрозмовниця видання, не сподобалася аудиторії Брежнєвої.

Інформацію розсекречено: стало відомо діагноз хвороби Олега Винника та на якому етапі проходить лікування

Відгриміло весілля в червоних тонах: Наталя Могилевська засвітила нареченого, який є копією Влада Ями