in

Перше пристрастне кохання співачки Каменської та фатальна подія, яка змінила NK назавжди

Українська виконавиця Анастасія Каменських задовго до шлюбу з продюсером Олексієм Потапенком пережила фатальну подію – трагічна ДТП, котре забрало життя рідних її колишнього хлопця Володимира Дятлова.

Це сталося в 2006 році, коли артистка вже була відомою і будувала стосунки з першим коханням, яким виявився її одногрупник.

Якби не відстань, закохані могли б одружитися, проте амбіції зірки змусили її залишитися в Києві, а Володимир Дятлов повернувся до Миколаєва. Ми вирішили пригадати, як виглядав екскоханий Каменських та що відбулося в доленосний для них день.

Емоційний роман почався в 2005 році. Юні студенти познайомилися, коли вивчали зовнішньоекономічну діяльність в одному зі столичних ВНЗ. Близька дружба переросла в палке кохання, яке вони пронесли в серцях багато років.

Дятлов підтримував кохану в музичній діяльності, а вона не приховувала почуттів до першого обранця. В мережі досі збереглися спільні фото закоханих.

Після одного зі своїх концертів у 2006 році Каменських з Дятловим, його сестрою і батьками їхали на одному авто. Через нещасний випадкок автомобіль перевернувся 8 разів. Внаслідок отриманих травм рідні Дятлова загинули, а співачка сильно вдарилася головою та порізала ногу.

Трагічна подія зблизила пару, але Дятлов вирішив залишитися в Миколаєві з бабусею, а співачка продовжила будувати карʼєру в Києві. Роман на відстані обірвався в 2009 році, але колишні залишилися в теплих стосунках.

Згодом вони навіть стали кумами, адже хрестили дочку близьких друзів. Ба більше, подружжя Потапа і Каменських навіть пропонувало Дятлову відкрити спільний бізнес. Потап з розумінням ставиться до минулого дружини і навіть назвав її колишнього «класним».

Поговорюють, що Дятлов став директором сільськогосподарського підприємства в місті Вознесенськ Миколаївської області, а також кілька років був депутатом Вознесенської районної ради. Він також має свій заклад у Миколаєві.

«Цей чувак точно потрапить на небеса» — захищаючи Україну, загинув актор Антон Прасоленко

«У вузькому колі родичів іноагента» — Андрій Макаревич в честь свята показав однорічного сина