in

«Щось чесалося в штанях!» — українська співачка розсекретила, як одружений Потап її домагався

Українська співачка GIP C, яка співпрацювала з компанією MOZGI Entertainment та продюсером Олексієм Потапенком, звинуватила його в недвозначних натяках на інтим та невірності дружині-виконавиці Анастасії Каменських. Артистка наразі не підкріпила доказами свої слова, хоч і пообіцяла за необхідності це зробити, тому користувачі зі скепсисом поставилися до її заяв.

Дехто повірив зірці, яка співала в гурті NZK, а інші підписники звинуватили в бажанні похайпитися на імені більш популярного артиста. Деталями вона поділилася в Instagram.

«Я припускаю, що конкретно мене взяли, бо щось чесалося в штанях. Як інакше пояснити наші «великі» розмови в неробочий час, вночі, з лисим Альошою (Потапом – ред.), мені незрозуміло. Він мені каже: «Я тебе хочу на задньому сидінні, щоб ноги ось так були». Я кажу: «Це прямо пропорційно моїй карʼєрі в гурті?» Він каже: «Прямо перпендикулярно». Я кажу: «Зупинись, давай мірки знімемо». Він каже: «Може, щось інше поміряєш?» – поділилася GIP C.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от GIP C (@iamgip.c)

Співачка запевнила, що «клеїла дурня» та намагалася перевести тему, а продюсер нібито продовжував фліртувати. Найбільше зірку вразило, що на зустрічах з дружиною артиста Настею Каменських усі робили вигляд, ніби нічого не сталося.

Про «зради» Потапа його колишня підлегла почала розповідати кілька тижнів тому, але жодної реакції від зірок шоубізу досі не було. В коментарях її звинувачують у брехні та співчувають, а GIP C охоче відстоює свою думку та переконує, що має докази.

Поки обранець захищає українські кордони, Наталія Могилевська постала в обіймах з молодим юнаком

«Вже п’ять! Як?» — Джамала зворушила архівним відео з сином Еміром в честь його свята