in

«Цей чувак точно потрапить на небеса» — захищаючи Україну, загинув актор Антон Прасоленко

На сході України, борючись з окупантами, загинув актор театру та кіно Антон Прасоленко. Про це стало відомо 30 березня 2023 року. Герой отримав серйозне поранення, був доставлений до шпиталю, проте травми виявилися несумісними з життям.

Трагічну новину повідомив психолог Андрій Козінчук у Facebook. Антон народився у Бердянську, але останні роки життя провів у Києві. На початку повномасштабного вторгнення Росії пішов на фронт відстоювати честь країни. Як написав його товариш, Прасоленко був далекий від військової справи, тому йому довелося навчатися з нуля.

«Він не зміг залишитися осторонь і далі жити у своєму світі, а пішов на війну. Знаючи, що він не сильно шарить у цьому, він навчався з нуля. Та й через рік вийшов на високий рівень професіоналізму. Але снаряд та уламки не питають, наскільки ти хороший чи не сильно. Антон брав участь у бойових діях на сході. У самому пеклі, щоб потрапити до раю», – залишив в особистому блозі Козінчук.

Психолог називає захисника України людиною з «тонкою душевною організацією». Він кілька разів бачився з ним наживо і мав спільних друзів. Психолог підкреслив, що Антон Прасоленко відрізнявся від «м’язистих мужланів з досвідом війни за плечима». Хлопець навчався у Київському національному університеті культури та мистецтв, захоплювався фотографією.

«Цей чувак точно потрапить на небеса. Мені боляче, що такі люди йдуть. Війна не закінчилася, нам і далі росіян палити», – резюмував Андрій Козінчук.

Немає сенсу страждати: Настя Каменських відверто зізналась про не простий період у житті

Перше пристрастне кохання співачки Каменської та фатальна подія, яка змінила NK назавжди